energieplaat voor meditatie en ontspanning armband om te aarden en te centreren
Home naar Geluk Voor wie Aanbod Ervaringen Agenda Contact Nieuws Blog

Op je gemak naar Geluk, Groningen, 2011

Producten

 

Watervitaliser

 

De vitaliser is een ontwerp, idee dat aan Boudewijn Leliveld is ingegeven om te ontwikkelen.

Het is een roestvrij stalen voorwerp dat ontworpen is volgens bepaalde geometrische verhoudingen, waarbij er verschillende vormen zijn.

De vitaliser (en de andere leliveld producten) ondersteunt mensen in hun fysieke/etherische gezondheid door daar via het drinken van vitaal water meer samenhang in te brengen. Daarnaast werken er via de vitaliser geestelijke wezens die ons in deze tijd helpen te groeien in bewustzijn zodat we mensen worden die zich vrij voelen op een schone planeet. Deze geestelijke wezens inspireren ons op allerlei gebieden van menselijke ontwikkeling en dus ook op het gebied van verbetering van leefsfeer en drinkwater.

 

De energie die de vitaliser uitzend werkt dus naast het verhogen van vitaliteit specifiek op heling van de ziel, het astrale lichaam. In het collectieve veld staat heling en terugkeer naar de vrouwelijke energie op dit moment centraal, zodat de overtrokken mannelijke energie van machtspelletjes zich ook meer kan overgeven aan verbondenheid en dienstbaarheid aan het grotere geheel..

 

De vitaliser (vooral de grotere leidingvitaliser) creëert een energieveld dat afhankelijk van de omgeving tot wel 100 meter kan uitstralen en voedend is voor de etherische krachten die werkzaam zijn in de natuur. Deze energetische krachten kunnen in balans komen omdat ze a.h.w. worden gevoed door de energie van de vitaliser. Het energieveld van de vitaliser stelt je meer en meer in staat de ruimte in je innerlijk, je zelfbewustzijn te vergroten zodat er een intensiteit van, voelen, bewustzijn kan groeien.

In dat verhoogde bewustzijn wordt je meer en meer bewust van je onderbewuste waar zich oude pijnstukken, emoties bevinden. Door je daarvoor te openen en de last van het verleden in jezelf te erkennen, herkennen en daarmee te ervaren kun deze los te laten. Het gevolg is dat je je vrij voelt zonder nog situaties op te roepen die verband houden met thema’s die je hebt verwerkt.


Astrale entiteiten en aardegebonden zielen zullen zich niet opnieuw kunnen hechten op plekken waar de vitaliser werkt. De plek waar je woont krijgt letterlijk een hoge trilling die zich laat ervaren als een vredig gevoel van thuis komen

 

Klik hier om naar de website te gaan met de vitaliser producten

 

Energieplaat
Je voelt de kracht van de plaat meestal direct, het is belangrijk om bewust contact met de plaat te maken om een goede wisselwerking te creëren tussen jouw eigen energieveld en het bewustzijnsveld wat de plaat doorgeeft. Het is belangrijk dat de plaat niet direct op de grond wordt geplaatst. De plaat kan op een kussentje in de ruimte of onder een stoel geplaatst worden. De plaat kan je helpen om te aarden en te ontspannen.

De functie van plaat is mensen zich verbonden te laten voelen met de aarde. De energie die de plaat uitstraalt beschermt tegen straling en neutraliseert negatieve energie van aardstralen of negatieve energie in het algemeen. Je kunt hem in je huis hangen om de schadelijke biologische effecten van hoogfrequente straling van nabije zendmasten om te buigen. Daarnaast werkt de plaat ook bij laagfrequente straling. Je kan hem bv. tijdens je werk bij je laptop of pc in je buurt plaatsen in het bewustzijn dat de plaat je ondersteunt en straling omzet.

De mens heeft de neiging zich af te stemmen en mee te gaan resoneren op de meest gunstige omstandigheden in de omgeving omdat hij zich daardoor beter in harmonie voelt.  Door de plaat ondergaat de sfeer in je huis een transformatie. Je kunt de plaat bewust plaatsen op een plek die onprettig voelt. Het is mijn ervaring dat als de plaat wordt geplaatst op de meest negatieve plek in een woning vaak de hele woning energetisch ten goede veranderd.

Klik hier om naar de energieplaat te gaan
 

Aardende energie armband - ring

 

Deze armband en ring helpen je centreren in jezelf, je lichaam herkent de vibraties, informatie in het rvs en en stimuleert de stroom van levensenergie. De armband helpt je beter in contact met je gevoel en lichaam te zijn en de aandacht meer bij jezelf te houden.

 

Veel mensen ervaren dat blokkades weg beginnen te stromen.

 

Er zijn armbanden in de maten  6, 6.5, 7 en 7.5 cm binnendiameter in doorsnede. Hun werking is gelijk. De ring van 4,5 cm kunt u aan een halsketting op het lichaam dragen of in de broekzak doen, de grotere armbanden kunnen om de pols worden gedragen.

 

Klik hier voor prijzen en bestellen