Home naar Geluk Voor wie Aanbod Ervaringen Agenda Contact Nieuws Blog

Op je gemak naar Geluk, Groningen, 2011

Individuele Deeksha Healing

 

Een individuele healing bestaat uit verbinden en afstemmen in een hoger bewustzijnsveld. Er worden verschillende energie overdrachten via de handen gegeven.

Door contact te maken met je eigen diepe intentie voor je leven wordt zichtbaar wat daar aan blokkades voor zit. Op deze blokkades zal ik dan gericht Deeksha geven.

 

Tijdens de sessie volg ik mijn intuïtie en ingaan op de thema’s die spelen, ik werk vaak ook op het helen van de relatie met de ouders die de basis van je leven is.

 

Het is de bedoeling tijdens de healing om helemaal in het gevoel los van het denken te gaan zodat alles wat opkomt getransmuteerd kan worden.

 

Een individuele behandeling kost € 75 per uur

 

 

Individuele Deeksha behandeling op afstand

 

Via een foto, of ook alleen de naam geef ik individuele afstand behandelingen. We spreken een tijd af waarop je ontspant. Dan verbind ik me met je en laat de Deeksha energie stromen. Je kunt zelf aangeven of er specifieke thema’s zijn waar je de Deeksha voor wilt. Van tevoren kun je me een foto sturen.

 

Na een tijdstip te hebben afgesproken en de  ontvangst van je betaling vindt de behandeling plaats.
 

Een afstand behandeling kost 25 euro en duurt ongeveer 15 minuten.

 

Inzichtgesprekken en Coaching

 

Ik biedt inzichtgesprekken en coaching om je te helpen in je persoonlijke ontwikkeling.
 

De essentie van een coaching sessie is dat je contact maakt met wat je werkelijk wilt en wat er gebeurt bij situaties die je liever niet in je leven ziet.

 

Door je ervan bewust te worden dat je alles wat er in je leven gebeurt, bewust of onbewust, zelf creëert. Zie je de noodzaak tot overgave aan het feit dat je innerlijk verzet niet met enkel je wil kan veranderen.
 

In dat bewustzijn dat je geen controle hebt op je uiterlijke wereld, realiseer je je afhankelijkheid van wat werkelijk waar is voor jou. Zo maak je contact met het Hogere bewustzijn in je dagelijkse leven en kunnen er écht dingen veranderen.

 

Het denken is een instrument om je gevoel handen en voeten te geven.

In je hart weet je wat goed voor je is.

 

Bij het coachen is ook een combinatie met Deeksha mogelijk.

 

Een individuele sessie kost € 75 per uur  
 

 


contact
 

tel: 050-8539686 of gebruik het contactformulier
e-mail: jay@opjegemaknaargeluk.nl