Home naar Geluk Voor wie Aanbod Ervaringen Agenda Contact Blog

Op je gemak naar Geluk, Groningen, 2011

De Doorbraak

 

Deeksha: De sleutel tot een versneld bewustwordingsproces
 

Deeksha is het uitreiken van het goddelijke naar de mens in de vorm van een energieoverdracht vanuit eenheidsbewustzijn.  Deeksha verbind je met je eigen goddelijke natuur, hoger bewustzijn, waardoor het lagere bewustzijn; angst, pijn, weerstand, doorleefd kan worden en kan oplossen.

De Deeksha brengt je in een verlichtte staat. Door regelmatig Deeksha te nemen in combinatie met het helen van je relaties, verblijf je steeds vaker en langer in deze verlichtte, wakkere toestand.

Omdat je bewustzijn groeit, relativeer je dingen makkelijker en voel je je ongeacht de omstandigheden steeds vrijer en meer onthecht.

De Deeksha wordt via de handen van een Deekshagever overgebracht op het hoofd van de ontvanger.


Deeksha is voor ieder mens een unieke ervaring die jou in verbinding brengt met jouw goddelijkheid, de God of meester of het gevoel waar jij voor voelt.
 

Je kan zelf de Deeksha ervaren tijdens een Oneness avond of een individuele healing. Daarnaast kun je in één weekend de initiatie ontvangen om zelf de Deeksha door te kunnen geven.


Deeksha is een fenomeen van Eenheidsenergie die door de oprichters van de O & O Academy, Amma en Bhagavan en Krishna en Preetha, beschikbaar is gemaakt om de mens te helpen te leven in  zijn natuurlijke staat van eenheid.

 

Lees meer over het proces

Lees meer vraag en antwoord over Deeksha