Home naar Geluk Voor wie Aanbod Ervaringen Agenda Contact Nieuws Blog

Op je gemak naar Geluk, Groningen, 2011

Huiszuivering voor het in balans brengen van je omgeving
 

Omgeving

Het is van essentieel belang dat de omgeving waar je leeft harmonieus aanvoelt zodat je er werkelijk kunt ontspannen. Het huis waar je leeft en hoe je omgaat met de mensen en dingen in je huis en in je hele leven is een reflectie van je bewustzijn.
Als je wilt weten hoe het gaat hoef je alleen maar te kijken naar de kwaliteit van je relaties met je dierbaren en alles wat je omgeeft.
Op het moment dat je ruimte en orde brengt in je omgeving krijg je innerlijk ook meer ruimte en harmonie, en zie je de uiterlijke verbanden ook beter.

Het kan gaan om heel simpele dingen zoals je huis schoonmaken en opruimen of het innerlijk verwerken van een stuk verdriet of wat je ook maar dwars zit.

In mijn eigen leven heb ik gemerkt dat als ik innerlijk dingen verwerkte ik vanzelf zin kreeg om ook in mijn huis, administratie, computer op te gaan ruimen en nieuwe dingen uit te voeren die al langere tijd in mijn achterhoofd zaten.


Huiszuivering

Naast wat ik met ’Op je gemak naar geluk’ doe ben ik eigenaar van Heerlijk Water, ik verkoop producten die het drinkwater vitaliseren en de energie van een huis en de hele leefomgeving in harmonie brengen. Vaak kom ik bij mensen thuis om een stralingscheck/huiszuivering te doen en te voelen hoe de energie is en wat er verbeterd kan worden. In veel gevallen als mensen zich niet (helemaal) prettig voelen in huis zijn er energieën in het huis die in conflict zijn. Dit zijn meestal energieën van overleden mensen die nog aan de aarde zijn gebonden en dus geen rust hebben gevonden die nog in het huis aanwezig zijn. Door een speciaal ritueel te doen kan ik deze zielen naar het licht brengen waarna de energie in huis meestal gelijk in harmonie komt.

Daarnaast kijk ik met mijn stralingsmeter naar de invloed van straling van draadloze telefoon, wifi, zendmasten etc.

Meer informatie en kosten van de stralingscheck/huiszuivering